Lørdag 27.mai fikk vi besøk av Årvoll som før sesongen var regnet som en av våre største konkurrenter. Motstanderen var ingen hvem som helst og i årets tropp har de flere tidligere fotballproffer. Den største av de slapp vi heldigvis å møte. Tv2 – kommentator Simen Stamsø Møller (tidl. Tromsø) har nettopp kommet hjem fra utlån i engelske Biggleswade og spilte ikke kampen.

Vi tok ledelsen allerede etter 3 minutter ved Alban Shipshani. Samme mann sørget for både 2 og 3-0 og vi gikk til pause med en grei ledelse. I andre omgang ble ytterliggere tre mål ekspedert i mål. Mahmod Hejazi (straffe), Fred Ephraim og Erfan Kamali stod for målene de siste 45 minuttene og vi er fremdeles ubeseiret i årets sesong.

Neste kamp spilles mandag 5.juni mot Kjelsås 2. Den kampen spilles på bortebane og starter 18.30.
Adresse til Grefsen Kunstgress: Neptunvn 8-12, 0493 OSLO.