Ne vigjilje të 30 vjetorit të formimit të KF Rilindja, suksesit qe u kualifikuam ne ligen e 3-të, mbajtjes se turnirit tradicional Adem Jashari 2017 dhe festes së flamurit. KF Rilindja organizon mbremje folklorike me rapdoset e mirënjohur Rifat dhe Mehdi Berisha.

Datë: 18.11.2017
Adr: Dr. Dedicensvei 24d, Oslo
Nga ora: 20:00 – 02:00
HYRJA GRATIS!