Me daten 22 prill organizohet nje mbramje muzikore me rapsodin e mirnjohur, Rifat Berisha.

Te gjithë ju qe e doni kengen folklorike dhe popullore jeni te mirëseardhur.

Adresa vendit eshte:  Dedichensvei 24 C. 0675 Oslo.

HYRJA: GRATIS

Mirë se vini dhe ju mir e presim.