Takim përshëndetës me ambasadorin e RM-së në Norvegji, z. Enver Abdulahi!

Pasi që të premten e kësaj jave z. Enver Abdulahi-t i mbaron mandati si Ambasador i Republikës së Maqedonisë në Norvegji, ai këto ditë po zhvillon takimet e tija te fundit me bashkatdhetarë dhe institucionet tona shqiptare këtu në Norvegji!

Të enjten me daten 20.08 takime do të ketë edhe në Shoqatën sportive “Rilindja” në Trosterud, në shoqatën ku z. Enveri ishte pjesë e shumë takimeve dhe evnimenteve te ndryshme!

Adresa: Dr. Dedichens 24, 0675 Oslo