Datoen for årets turnering “Turniri Adem Jashari” er fastsatt (22. og 23.november) og vi kommer tilbake med mer info om veldig kort tid.

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se turniri tradicional «Adem Jashari» këtë vit do të mbahet me datat 22 dhe 23 nëntor (e shtunë dhe e diel) në Drøbak. Me shumë informata sa me shpejt.