Te nderuar adhurues te Futsalit,

Si edhe viteve tjera kemi nderin te ju njoftojme qe turiniri tradicional «Adem Jashari» do te mbahet me 22-23 nentor.
Organizues te turnirit jane KF Rilindja se bashku me stafin e gjere te personave qe kan qene pjese e ketij turniri ne 10 vitet e fundit.

Paraqitja e ekipave behet nga data 15.10.2014 -15.11.2014 ne numrin e telefonit: 971 50 823
Pagesa eshte 1500 kr. per ekip, dhe mund te behet ne konto: 0540.08.55198
1. Turniri do te mbahes sipas rregullores se NFF per futsal.
2. Ndeshjet do luhet nga 15min ne grupe dhe 2x10min ne eliminatore. Finalja luhet 2x15min.
3. Shperblimi per vendin e pare eshte 7000 kr ndersa per vendin e dyte eshte 3000 kr.

Shorti do hudhet te dielen me daten 16.11.2014

Ju lutem qe per informacionet me te reja te shiqoni ne webfaqet:
Rilindjafk.no – www.kosovalbaner.com – www.albaner.no