Ullern var kveldens motstander i det som ble en våt og målrik affære på Haugerud Kunstgress. Det er alltid spennende å møte rekruttlag da man sjeldent vet hva 2.lagene stiller med i de ulike kampene. Stemningen var god før kampstart og gutta virket motiverte for å kjempe om 3 nye poeng, tross at værgudene ikke var helt med oss i kveld.

1-0 kommer allerede etter 4 minutter. Vår spillende trener Alban Shipshani spilles fint gjennom og avslutter kaldt bak en sjanseløs Ullern-keeper. Samme spiller gjør 2-0 etter 13 minutter. Vi har kampen i vårt spor og Ullern-spillerne blir mye løpende i mellom. Neste scoring er av den vakre sorten. Triksekongen Saif Haydar viser at løkkefotballen ikke er død når han regelrett leker med frustrerte forsvarere før han til slutt smeller ballen på halvvolley til venstre for keeper.

Osman sørger for at vi kan gå til pause med en komfortabel 4-0 ledelse.

2.omgangen blir en transportetappe og startet der førsteomgang ble avsluttet. Vi dominerer ballinnehavet og får 5-0 ved Osman. Vi fortsatte det gode og tålmodige spillet men gjorde samtidig flere bytter utover i omgangen. Setar kom inn og la på til 6-0, Osman scoret sitt tredje for dagen før Faris fikk avslutte målshowet.

«Vi vinner komfortabelt i en kamp der seieren fort kunne blitt tosifret. Det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen og laget har hatt en fin utvikling de siste ukene. Tatt i betraktning at vi har flere spillere ute med skade og faktisk vinner også andre omgangen med 4-0 og flere innbyttere så ser dette lovende ut«, sa en fornøyd trener etter kampslutt.

Nå ser vi frem mot neste tirsdag og en ny kamp mot Abilsdø før Kjelsås venter til toppkamp to dager etter 17.mai.