• SUR POENGDELING MOT LILLE TØYEN

I gårsdagens kamp måtte vi ta til oss et surt poeng da det til slutt endte 1-1 borte mot Lille Tøyen, i en kamp der vi styrte spillet og sto for de fleste og største sjansene.

Fra start så vi et aggressivt Rilindja som satte standarden for tempoet i kampen. Et høyt tempo som Lille Tøyen slet med å holde. Ballen befant seg stort sett på vertenes banehalvdel. Det utviklet seg til å bli en omgang fylt med sjanser hvor vi ikke klarte å sette ballen i motstanderens mål.

Men like før dommeren blåste av førsteomgang, ble vi tildelt straffe etter at Alban ble taklet bakfra. Lille Tøyen-spilleren ble utvist ved direkte rødt kort og vi fikk sjansen til å ta ledelsen ved straffespark. Osman Kuru klarte imidlertid ikke å benytte seg av sjansen og skjøt ballen langt over mål. Minuttene etter straffesparket ble noen stressende minutter for vertene. De spilte med tre mann bak, og under høyt press ble de reddet av fløyta. Begge lagene gikk til pause med 0-0.

I det dommeren blåste i gang andreomgangen, så vi et veldig kompakt hjemmelag som etterlot seg mye rom på flankene som vi greide å benytte oss av. Vi fortsatte å styre kampen, og de sjeldne gangene hjemmelaget fikk ballen, benyttet de sjansen til å slå lange baller. Omsider løste seilet seg og vi fikk det ønskede målet innenfor vertenes sekstenmeter etter noe klabb og babb. Ballen endte til slutt opp bak keeperen etter at nykommeren Arib pirket inn ledelsen.

I de siste minuttene blir vi vitner til en hinkende kaptein som går av banen etter å ha fått en hard trøkk. Med dette så vi et dypere Rilindja som trakk seg bakover i banen. Vi ble feige og spilte lavt med et jagende hjemmelag. Med tanke på hvordan de siste minuttene forløp, var det ikke overraskende at utligningen kom. Vi tapte en avgjørende duell sentralt på banen. Ballen ble tredd inn i vår sekstenmeter, der en kontroversiell avgjørelse fant sted og serverte vertene et omdiskutert straffespark. Vertene satte inn straffesparket og kampen endte 1-1.

Om en ukes tid venter den siste kampen mot Kolbotn før en velfortjent sommerferie.