Kjære fotballvenner!

Som dere har fått med dere fra nyhetene de siste dagene har det vært et kraftig jordskjelv i Albania der flere mennesker har mistet livet og enda flere er skadd og har fått sine liv ruinert i den rystende tragedien. Jordskjelvet har fått alvorlige konsekvenser for flere familier.
På vegne av spillergruppen og styret i Rilindja IL ønsker vi å sende vår kjærlighet og dypeste sympati til de berørte i tragedien.

De siste rapportene melder om store ødeleggelser, tallet for antall døde fortsetter å stige og svært mange er sårede og står uten tak over hodet, mat, medisiner og barn i nød.

Med dette ønsker vi på vegne av Rilindja IL å starte en innsamlingsaksjon der pengene vil gå til å gi ofrene et håp om hjelp for at noen bryr seg. Vi ønsker at så mange som mulig skal få hjelp. Vi håper at alle som har mulighet til å bidra ønsker å støtte dette og alle bidrag vil være til stor hjelp for alle som er berørt.

Vi ønsker også å takke for alle støttemeldinger og det er rørende å se at så mange har engasjert seg og på alle mulige måter tilbyr hjelp og støtte.

Auksjonen starter i dag 29.november.2019 og avsluttes fredag 6.desember 2019.
Din støtte kan sendes til VIPPS (11505 RILINDJA IL) eller kontonummer 0540.08.55198

Merk ditt bidrag med Støtte Albania!

Før pengene sendes ned vil vi komme med en rapport som viser beløpet som er samlet inn.
For eventuelle spørsmål ta gjerne kontakt med oss på: styret@rilindjafk.no

NB! I helgen arrangerer Rilindja IL vår faste og tradisjonsrike futsalturnering og styret har bestemt at alle inntekter i år vil gå til innsamlingsaksjonen.

Med vennlig hilsen
Rilindja IL

?????