Lahmërojmë publikun e gjëre se lokalet e KF Rilindja, që nga dita e nesërme, pra e premte 11.10.2013, fillon me orar të ri pune:
Nga e hëna deri të premteve orari i punës: 10.00 – 24.00
Të shtunave dhe të dielave orari i punës: 12.00 – 24.00
Jeni të mirëpritur me gjellëra të kuzhinës tradicionale shqiptare dhe me cmime shumë të arsyeshme!

Mirë se vini