Turniri Tradicional ADEM JASHARI 2016

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se turniri tradicional «Adem Jashari», këtë vit do të mbahet me datat:

19. dhe 20. nëntor (e shtunë dhe e diel) në Drøbak.

Turniri zhvillohet sipas kushteve në vijim:

  • Sipas rregullave nga FIFA, rregullores për futboll të vogël.

  • 4+1 dhe maksimumin 10 lojtarë të regjistruar për skuadër.

  • Regjistrimi bëhet ne lokalet e KF Rilindja cdo ditë nga ora 14.00-22.00.

  • Pjesëmarrja garantohet vetëm atëherë kur është bërë pagesa e plotë.

  • Cmimi për pjesëmarje 1.500,- kruna për secilën ekip.

Për informata më të hollësishme, drejtohuni kordinatorit të turnirit z. Shkëlzen Kukleci në numër telefoni 97 15 08 23

Pagesa mund të bëhet në xhirollogarinë e KF Rilindja 0540.08.55198 ose në lokalet e KF Rilindja.

Shpërblimet:

  • Vendi i parë (8000,-)

  • Vendi i dytë (4000,-)

  • Vendi i tretë (2000,-)

  • Cmimi «Fair Play»

  • Lojtari dhe portieri më i mirë.