Mohammed Aouragh var sentral da Rilindja tok en sterk og viktig seier i Norsk Tippingligaen i ettermiddag.

Holmliagutten utlignet først til 1-1 etter at gjestene hadde sjokkåpnet med scoring allerede i kampens første minutt.

Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. I 2.omgang var vi best og gutta viste en fremfragende innstilling i jakten på høstens første 3-poeng.

Først var det Xhanin Bajramaj som scoret i det 53.minutt før Ozan Turan økte ledelsen etter 56 minutter. Servitør bak begge scoringene var lagets lille magiker, Mohammed Aouragh.

Takk til Herd, dagens dommertrio og våre supportere som møtte opp i regnværet.

Neste seriekamp: Follo lørdag 25.august kl. 16.00. Kampen spilles på Ski Stadion.

Skal du flytte kan vi anbefale vår samarbeidspartner Majoren Flyttebyrå Oslo AS. Bedriften kan hjelpe deg med alt fra privatflytting, kontorflytting, minilager, elektronisk flyttemelding og mye annet.