Njoftojmë se ditën e diel me datë 12.01.2014, lokalet e KF Rilindja, janë të rezervuara për gratë shqiptare dhe shoqet e tyre!

Çmimi 100,- kr. për të ritur. 50,- kr për fëmijë.

Në çmim përfshihet ushqimi, një pije, kafe dhe çaj.

Orari 15.00 – 23.00

Të gjithë dashamirët dhe frekuentuesit e lokalit tonë i lusim për mirëkuptim dhe ju kërkojmë ndjesë.
Me respekt

Kryesia e KF Rilindja