Rilindja hadde i år æren av å arrangere jubileumsturneringen Adem Jashari 2013 som fylte 10 år. Årets turnering ble vunnet av våre naboer fra øst, Vitia Futsal, som hadde tatt turen fra Sverige.

– Markerte seg tidlig: Tok med seg tre priser

Årets vinner spilte gruppespillet lørdag og vant gruppen etter 3 seire og et tap. Laget markerte seg allerede i gruppespillet og vartet opp med finspill. Anført av en meget god framspiller, Patrik Nikola (Häcken) seiret de også i kvart- og semifinalen da de besiret FC Liria og Rilindja. Begge kampene ble vunnet med et mål. I finalen vant Vitia på straffespark etter at deres sisteskanske reddet et Dardania-frispark.


Patrik Nikola vant også prisen for Turneringens beste spiller, enstemig fra juryen.

 

– Besøk fra seriemester

Årets turnering var intet unntak når det gjelder besøk av fotballproffer. År etter år har vi sett fotballprofiler fra Tippeligaen og Allsvenskan frekventere turneringen og i år hadde vi besøk fra Herolind Shala (Odd Grendland) og Fitim Kastrati (Vålerenga). Nybakt seriemester og landslagspiller Flamur Kastrati (Strømsgodset) dukket også opp søndag og fikk æren av å dømme barnekampen mellom de minste når Rilindja møtte Fortuna Oslo til showkamp. Kampen endte med 2-1 seier til Rilindja.

Turneringens spiller: Patrik Nikola

Turneringens keeper: Isa Shipshani

Fair Play lag: Dinamo Fredrikstad

Tippeliga-profiler: Flamur og Fitim Kastrati

Tippeliga-profiler: Flamur og Fitim Kastrati

 

Turneringens beste spiller: Patrik Nikola

Turneringens beste keeper: Isa Shipshani

 

Fair-Play prisen: Dinamo Fredrikstad

Fair-Play prisen: Dinamo Fredrikstad

– Jubileum

Nasuf Xhylani er arkitekten bak den tradisjonsrike turneringen som de siste 10 årene har samlet fotballelskere i Drøbak. Under premieutdelingen ble hovedpersonen hedret med et bevis fra Rilindja IL for å markere og iverdsette den innsatsen han har lagt ned for alle som har deltatt.

På vegne av Rilindja IL ønsker vi å takke alle spillere, dommere, publikum og frivillige som har vært med.