Njoftim

Ngaqë na janë drejtuar kërkesa të shumta,

njoftojmë se ditën e premte me datë 11.04.2014, lokalet e KF Rilindja, janë të rezervuara për gratë shqiptare dhe shoqet e tyre! Hyrja kushton 50 kr për të ritur dhe 25 kr për fëmijë poshtë moshës 14 vjet. Në çmim përfshihet vetëm kafe e çaj.

Orari 18.00 – 23.00

Të gjithë dashamirët dhe frekuentuesit e lokalit tonë i lusim për mirëkuptim dhe ju kërkojmë ndjesë.

Me respekt

 

Kryesia e KF Rilindja