Njoftim

Për hir të festës së Bajramit, ditën e diel me datë 20.10.2013, lokalet e KF Rilindja, janë të rezervuara për gratë shqiptare dhe shoqet e tyre!

Të gjithë dashamirët dhe frekuentuesit e lokalit tonë i lusim për mirëkuptim dhe ju kërkojmë ndjesë.

Adresse: Dr. Dedichensvei 24C, 0675 Oslo

Epost: xhn@live.no – Telefon: 91 88 68 23 – Org.nr: 994073001

Me respekt

Kryesia e KF Rilindja