Ernst Lersveen og Tv2 var på besøk hos Rilindja

– Rilindja med komfortabel seier
I en kamp der ungguttene til Skeid innledningsvis var det førende laget var det likevel Rilindja som kunne juble til sist etter en sterk sluttspurt siste halvtimen. Skeid hadde føringen spillemessig de første 20 minuttene men det var Rilindja som tok ledelsen, litt mot spillets gang, da Alban Shipshani utnytter en keepertabbe og header 1-0 til oss.

Scorer på bestilling: Alban med tre nye scoringer for Rilindja

Skeid fortsetter med å spille ball og har flere gode innvolveringer og midtveis i 1.omgang får de lønn for dette da vår høyreback lager straffe som de scorer på. Rilindja kommer mer inn i kampen utover i omgangen og kaptein Steffen Støle lar seg ikke be to ganger når han får muligheten på corner. 2-1 til Rilindja til pause.

I 2.omgang er det flere muligheter til begge lag men Skeid klarer ikke å overliste vår keeper. Alban Shipshani er ikke ferdig for dagen og 3-1 scoringen er klasse som vitner til at vår toppscorer begynner å finne formen. Få minutter senere legger han også på til 4-1 som blir sluttresultatet.

Allerede fredag er det ny kamp i Obos-Cup der vi møter Oslo Ørn kl. 18.30 på Ekeberg Kunstgress. Vinner av den kampen møter Oppegård eller Fortuna til 3.runde.