Da Rilindja i går kveld tok i mot Sagene på Ekeberg Kunstgress var det også ukens tredje kamp. Forrige tirsdag ble Langhus beseiret før gutta lørdag måtte ut i ekstraomganger mot Rommen i 1.runde av Obos Cup. Sagene ankom kampen med fire tap og meldte på sine hjemmesider at de skulle til Ekeberg for å ta årets første seier.

Det skal litt mer til en vådeskudd for å skremme Rilindja-keeperen.

Det skulle ikke mange minutter til før Rilindja kom med en melding til gjestene om hva som var i vente denne kvelden. En stor sjansje ved Alban Shipshani ble reddet av Sagene-keeperen til stor skuffelse av hjemmepublikumet. Få minutter senere ladet Shaqir Gara kanon og denne gangen kunne publikum virkelig juble. Skuddet fra 35 minutter går rett i krysset bak en sjanseløs Sagene-målvakt.

Gjestene har en god mulighet til å utligne etter 16 minutter men det skal mer enn stjernestøv for å overliste Rilindjas sisteskanske Drin Shala.

Etter 30 minutter er Rilindja nære ved å øke ledelsen til 2-0 men fjorårets toppscorer Afrim Neziri header innlegget fra spisskollega Alban Shipshani i tverrliggeren. 6 minutter senere er rollene byttet om og Afrim er denne gangen servitør. Shipshani gjør ingen feil og sender oss i en fortjent 2-0 ledelse. Resultatet holder seg til pause.

Tidlig i andre omgang får Sagene sin redusering etter markeringssvikt på hjørnespark. Sagene virker tente og jakter på utligningen men klarer fremdeles ikke å overliste Shala. Halvveis i 2.omgang blir kampen punktert av Shipshani som scorer sitt andre for dagen og sikrer med det Rilindjas tredje strake seier.

Vi takker dommer, Sagene og våre supportere for kampen og ønsker alle en riktig god 17.mai.